مقالات مقالات .

مقالات

گفتار درمانی چه مزیتی دارد؟

 آسیب شناسان زبان یا گفتار درمانگران در آرون، از نزدیک با کودک نوپای شما کار می کنند تا قبل از برگزاری جلسات درمانی توانایی او در صحبت کردن و درک درست دیگران را ارزیابی کنند و بر اساس آن اهداف گفتاری و زبانی خاص کودک را تعیین کنند.

چرا کودک من به گفتار درمانی نیاز دارد؟
کودکان برای اختلالات گفتاری مختلف، لکنت زبان، مشکلات تلفظ کلمات، مشکل در زیر و بم، حجم یا کیفیت گفتار و درک محدود کلمات و معنای آنها به گفتار درمانی نیاز دارند. برخی از کودکان در کنار هم قرار دادن کلمات یا استفاده از زبان به روشی نامناسب مشکل دارند. برخی دیگر اختلالات حافظه دارند. برخی از کودکان در بلع، جویدن، سرفه و امتناع از خوردن غذا مشکل دارند. علاوه بر این، گفتار درمانی ممکن است برای کودکی که به دلیل بیماری یا آسیب دچار اختلال گفتاری شده است، ضروری باشد. دلایل مختلفی وجود دارد که چرا کودک ممکن است به گفتار درمانی نیاز داشته باشد. اگر متوجه شدید که فرزندتان با همسالان خود یا نقاط عطف رشد برای سن خود برابری نمی کند، جلسات گفتار درمانی مداوم یا فشرده ممکن است برای کودک مفید باشد.

فواید گفتار درمانی کودکان چیست؟
گفتار درمانی فواید زیادی برای کودکان دارد، از جمله:

بهبود ارتباطات به طوری که آنها بتوانند افکار و احساسات خود را بیان کنند
آنها را قادر می سازد تا صحبت کنند تا دیگران بفهمند چه می گویند
آنها را برای مدرسه آماده می کنند تا بتوانند در یادگیری با سایر کودکان همگام باشند
کیفیت صدا را بهبود می بخشد
عزت نفس و استقلال را افزایش می دهد
گفتار درمانی کودکان

به برقراری ارتباط کمک می کند
ارائه راهی برای کودکان بدون صدا برای برقراری ارتباط از طریق ارتباط بدون کمک و/یا کمکی (مثلاً بدون کتاب‌های ارتباطی، دستگاه‌های ارتباطی، دستگاه‌های ارتباطی با فناوری پیشرفته و/یا برنامه‌های ارتباطی). گفتار درمانی فقط در مورد گفتار نیست. زبان را نیز شامل می شود. بسیاری از مردم این تصور اشتباه دارند که گفتار درمانی فقط در مورد گفتار است، اما بسیار بیشتر از این است.

به مهارت های اجتماعی کمک می کند
مهارت‌های عمل‌گرایانه یا اجتماعی مناسب یکی از اجزای کلیدی تعامل با دیگران در جامعه و زندگی است. هنگامی که گفتار محدودی دارید، یا هیچ گفتار کاربردی ندارید، مهارت های زبانی کاربردی اغلب به طور قابل توجهی به تأخیر می افتد و دچار اختلال می شود. مهارت های اجتماعی را می توان با استفاده از مدل سازی ویدیویی، اپلیکیشن های درمانی خاص، داستان های اجتماعی و سایر استراتژی ها و ابزارهای مختلف هدف قرار داد. استفاده از ارتباطات کمکی با این راهبردها برای کار بر روی بهبود این مهارت های اجتماعی جنبه مهم گفتار درمانی است.

به خواندن کمک می کند
تأخیر گفتار می تواند باعث مشکلات گوش دادن، خواندن و نوشتن شود. مهارت های خواندن و نوشتن می تواند به طور قابل توجهی به برقراری ارتباط کمک کند. وقتی بتوانید بنویسید، می توانید آزادانه ارتباط برقرار کنید. آموزش این مهارت های ضروری می تواند کلید برقراری ارتباط بهتر با دیگران باشد.

روش های ارتباطی جایگزین را تقویت می کند
روی سایر راهبردهای ارتباطی برای کمک به ارتباطات مانند حرکات، زبان اشاره، تقریب ها، صداها و یا سایر وسایل ارتباطی کار کنید. ما به عنوان انسان با یک رویکرد ارتباطی کامل ارتباط برقرار می کنیم. ما از طریق گفتار، حالات چهره، حرکات، تماس چشمی، نوشتن، تایپ کردن و بسیاری از اشکال دیگر ارتباط برقرار می کنیم.

آموزش نحوه برقراری ارتباط به روش‌های دیگر علاوه بر ابزار رسمی کمک‌رسانی (مثلاً از علامت «حمام»، «خوردن» و «نوشیدن»، ضربه زدن روی شانه‌ی شخص برای جلب توجه او و غیره). همچنین، اگر کودک صداهای خاصی دارد که به طور مداوم استفاده می شود، آنها را معنادار کنید. به عنوان مثال، اگر کودکی می تواند بگوید "ها"، از آن برای "کمک" استفاده کنید. برای تقریب، اگر برای آن فرد خاص مهم است، می‌توانید از آن برای «کتاب» استفاده کنید.

 

مشکلات ارتباطی را کاهش می دهد
گفتار درمانی به کودکان کمک می کند تا مهارت های ارتباطی خود را با سایر کودکان و بزرگسالان بهبود بخشند. بر بهبود عضلات گفتار از طریق تمرینات ویژه تمرکز دارد. تمرینات گفتاری شامل تکرار صداها و تقلید از گفتاردرمانگر است.

گفتار درمانی کودکان

جلسه گفتار درمانی چگونه است؟
گفتاردرمانگر در یک جلسه گفتار درمانی با کودک شرکت می کند. کودکان اغلب یک به یک یا در گروه های کوچک درمان می شوند. فعالیت های زبانی اغلب شامل استفاده از کتاب های تصویری، صحبت کردن و بازی کردن و استفاده از تکرار برای ایجاد مهارت های زبانی است.

تمرینات صوتی بخش مهمی از گفتار درمانی هستند. درمانگر اغلب صداها و کلمات حروف را بررسی می کند. درمانگر به کودک نشان می دهد که چگونه کلمه را بگوید یا صدا را تولید کند. آنها حتی ممکن است نحوه حرکت زبان را هنگام تلفظ کلمات خاص نشان دهند.

گفتار درمانی شامل تغذیه و گهگاه بلع درمانی است. درمانگر ممکن است صورت را ماساژ داده و تمرینات زبان، لب و فک را برای تقویت فک انجام دهد. آنها غذا را در دماها و بافت های مختلف آماده می کنند تا آگاهی کودک را از تفاوت های حسی افزایش دهند. این درمان برای کودکان مبتلا به مشکلات بلع است. در مرکز آرون، ما جلسات گفتار درمانی را متناسب با نیازهای کودک شما ارائه می دهیم. ما عاشق گفتار درمانی هستیم!
منبع:https://aroncare.com/content


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ دی ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۲۲:۴۲ توسط:admin موضوع: نظرات (0)